Modtagere af Rejselegatet

2004 Lærke Fabricius,
2005 Karen Madsen,
2006 Jonas Rohde,
2008 Nanna Rosen Christensen.
2009 Maria Baatz Olsen, som skal på High Scool i USA. Se nyheden om hjertestartere mm.
2010 Casper Schmidt Olesen, High School i USA.
2011 Julie Rohde
2012 Mette Ballisager Pedersen, som skal til London for at læse sprog og internationale studier i forbindelse med sin universitetsuddannelse på Aalborg Universitet.

2013 Benjamin Rod Østergaard, som skal på togt med Georg Stage

2011: Julie Rohde, 3 måneders praktikophold i Sydney i Australien i uddannelsen til serviceøkonom med speciale i turisme. Julie besøgte os på klubmøde i august 2012 og aflagde en flot beretning. Hun skal nu arbejde for Bravo Tours og snart til Israel, hvor der oprettes en ny destination, som hun skal passe.

2010: Casper Schmidt Olesen fra Thorsø. Casper skal på HighSchool i USA og skal bo privat hos en familie.

2009: Maria Baatz Olsen, som skal på High Scool i USA. Maria har aflagt klubben besøg og aflagt en spændende beretning.

2008: Nanna Rosen Christensen fra Thorsø modtager kr. 5.000- til "The Scout International Student Exchange Programme".
Turen går til Australien og Nanna skal bo hos en jævnaldrende australsk spejder - 17 år. Hun skal gå i skole, deltage i spejdermøder og aktiviteter. Det foregår i sommerferien 2008 - 6 uger, hvor Australierne ikke har sommerferie. Hun kan derfor indgå i en almindelig hverdag og lære en masse om Australien, sprog og spejderliv.Nanna bor stadig i Thorsø og vil være juniorleder i spejderarbejdet. Hun går i 2. g på Langkær Gymnasium.

2006: Jonas Rohde
I foråret 2006 får Jonas Rohde fra Thorsø tildelt kr. 5.000- til et studieophold i Sydney i Australien.
Han studerer HA - almen erhvervsøkonomi på Handelshøjskolen i Århus og skal have et meritgivende studieophold i Australien , fungerende som 5. semester i uddannelsen. Stedet er The University of New South Wales.
Jonas besøgte os på et klubmøde i efteråret og fortalte om en meget interessant studietur i Sydney.

2005: Karen Madsen fra Ulstrup  får tildelt kr. 5.000- til et studieophold i London.
Karen Madsen har også været på klubbesøg og hun fortalte om sine oplevelser i London. Igen et meget interessant indlæg for klubbens medlemmer. - Jo det er givtigt at uddele rejselegatet !

2004: Lærke Fabricius fra Ulstrup får tildelt Kr. 5000-. Hun skal på studieophold i Paris på en handelshøjskole. Det er hendes 4. semester, som hun tager på fransk som del af sin handelsuddannelse. På vort møde i november 2004 aflagde hun referat fra sit studieophold i Paris på Ecole Superieur du Commerce Extérieur.
Lærke fortalte meget interessant om sit ophold i Paris, et udvekslingsophold af længere varighed. Man lærer mange nye ting og på en anden måde. Man skal bl.a. vænne sig til at læreren angiver pensum, så man sidder og noterer alt hvad der bliver sagt, da det er svært at finde i bøgerne. Der er meget gruppearbejde med mange præsentationer. Det kunne vi jo selv opleve værdien af i Lionsclubben !
Ud over skoleophold og eksamen lærte hun en del af sproget. Hun boede centralt i Paris tæt på MontMartre, og oplever derfor det dejlige liv i bl.a. Luxembourghaven, Tuilerierne og Champs de Mar mm. Byture, cafeture og picnics. Et ophold som har givet venner fra hele verden, oplevelser for livet, har lært hende at se tingene på andre måder , udvise
tolerance og åbensind.
Lærke holdt virkelig et interessant foredrag i lionsclubben d. 15. nov. 2004.

2003: Michael Stegger Nielsen
Lions Club Hvorslev har i sommeren 2003 uddelt sit rejselegat til uddannelsesformål for unge under 25 år med tilknytning til Hvorslev kommune.
Der kom kun 3 ansøgninger, som dog alle var velformulerede og velbegrundede og derfor var det alligevel svært at vælge den rette modtager af kr. 5.000,- til uddannelsesrejsen.
Valget faldt på Michael Stegger Nielsen, som har gået på Tungelundskolen og Bjerringbro Gymnasium. Han er nu 21 år og studerer HA-almen ved Handelshøjskolen i Århus. Han har fået tilbudt en plads på The University of Auckland, New Zealand, til et meritgivende studieophold. Studiet drejer sig om europæisk handelsmiljø og det bliver netop mere spændende at studere dette på lang afstand, idet man jo ser hvordan
verden uden for Europa opfatter Europa. Faget "reklame og marketings kommunikation" er også på skemaet, så Michael kan lære at hjælpe danske virksomheder, som ønsker at styrke sig internationalt både i og udenfor Europa. Opholdet varer i 4 måneder og slutter midt i november i år. Michaels budget for rejsen og opholdet viser omkostninger på ca. 67000 kr og og med opsparing og S.U. bliver det til et underskud på 35.700-, som LC Hvorslev nu kan reducere eller forsøde med kr. 5000- Det er interessant at høre disse
beretninger fra glade unge mennesker, som er en stor oplevelse og stor international forståelse rigere.

Michael Steger Nielsen fortæller   President Bent BoyeMichael Stegger fortæller om sin rejse til New Zealand og på det andet billede fra samme aften ses President Bent Boye (stående), Vicedistrikstguvernør Tinna Christensen, Poul Thomassen og Svend Thestrup. Mødet foregik i Tungelundhallens mødelokale.

2002: Mie Rohde Laursen, som har været i Vietnam i 2002 som led i sine studier ved Københavns
universitet. På et klubbesøg gav huns os en meget spændende beretning om sit ophold. Vi uddelte et nyt legat på kr. 5.000- til Michael Stegger Nielsen,
som besøgte os i februar 2004 og aflagde beretning for sit studieophold i New Zealand i år 2003.

2001: Dorthe Hansen fra Thostrup. Hun går på Handelshøjskolen i Århus og skal have et 6 mdr. studieophold på universitetet i Augsburg. Dorthe Hansen modtog kr. 5.000- som hjælp til at forsøde opholdet i Bayern.