Erik Sørenen overrækker awarden til VillyEfter 24 timer og 702 km på cykel får Villy overrakt Melvin-Jonesplaketten af  præsident Erik Sørensen.

24 timer på cykel - maj 2003 til fordel for Lions Hus

Villy Christensen, klubbens kasserer, har påtaget sig at cykle rundt i Hvorslev kommune i 24 timer for at tjene penge til Lions Hus - et nyt sommerhus til handicappede med beliggenhed til Venø Bugt ved Vinderup.
Projektet er et fællesprojekt for lionsclubberne i den nordlige halvdel af Jylland, og weekenden 9. - 10. maj er udpeget til at lionsklubberne i distriktet afholder et cykelarrangement til fordel for huset, som vil koste omkring 8 mill. kr. Der satses på at hver klub skal tjene omkring 30.000- kr i denne weekend til formålet.
Vi har nu opsøgt kommunens virksomheder for at tegne sponsorater til turen. Mod at tegne sig for et beløb pr kørt km kan man få reklameskilte opsat i Thorsø og Ulstrup og evt. på en følgebil. Det blev til kr. 41.535,50. Det var også muligt at gætte på den distance, som Villy kunne køre. Der blev solgt for kr. 4960- lodder og udloddet kr. 3.000- til 3 heldige, som hver gættede på 700 km og som derfor deler præmiepuljen ligeligt mellem sig. Når udgifter til reklamer, annoncer, kuponhæfter, brændstof til biler mm er trukket fra, bliver overskuddet kr. 37.355-, som går til Lions Hus.
Villy cyklede på livet løs og kørte rigtig stærkt på mange strækninger. Distancen kom op på 702 km. eller i gennemsnit 29,25 km/t. Godt gået af en 59-årig.
Han spiste 15 bananer, 2 æbler, 12 boller med ost, honning eller nutella, 6 High5 energibarer a 65 g og en Daim a 56 g. Hertil blev drukket 9 l High5 EnergySource 10% kulhydratopløsning, 1 liter juice, 1 liter minimælk, 4 kopper kaffe og 1/4 liter cola.
Medlemmerne i LC Hvorslev syntes at Villy for sin indsats i klubben, altid i bestyrelsen, først som sekretær, præsident og siden kasserer. Og så initiativet til disse 2 cykelture a 24 timer (første gang i 1993 til fordel for blindhed med et overskud på 28.000 kr og en kørt distance på 636 km) fortjente udnævnelsen til:Melvin Jones Fellow, en stor hædersbevisning, som gjorde Villy meget stolt. En Melvin Jones udnævnelse koster 1000 US-dollars, som går til den internationale Lions Fond, som bl.a. giver stor støtte i bekæmpelsen af blindhed.