Spinningcykel til TIF, prøvekørsel i Thorsø Aktivitetscenter

Vi har doneret en spinningcykel til TIF, Tungelund Idrætsforening, som afholder spinning i Tungelund aktivitetscenter.

Man kan tilmelde sig spinning for kr. 250- for 10 gange. Man booker sig ind på de tider, som passer for en i bookingbogen, som ligger ved Café TAC i aktivitetscentret. Man kan imidlertid få en gratis prøvetime, inden man melder sig ind.
Cyklerne koster kr. 7.500 pr. stk; men vor donation blev på kr. 5.000- På billedet ses Villy Christensen prøvekøre vor cykel til et åbent-hus arrangement lørdag d. 6.9. Jeg kan kun sige, at TIF er klar til spinning med 6 instruktører, hvoraf Villy Christensen er den ene.

Vi har også doneret kr. 5.000- til en terasse til beboerne på Plejecenter Anlægget i Ulstrup. Jane Mikkelsen fra Plejecenter Anlægget skriver d. 12. august, at terrassen er taget i brug og flittigt brugt af beboerne, som er meget taknemmelige for vor donation, som har været med til at realisere drømmen om en rigtig dejlig terasse.