Resultatliste fra søndag d. 27. april 2014

Der var i år 267 ryttere tilmeldte til løbet, Deltagerne kom i år fra hele Danmark. Der var nogle ryttere fra København, Esbjerg, Ålborg, Skive, London, men lokalområdet var også godt repræsenteret.

Lions Club Hvorslev, som arrangerer løbet siger tak til alle, som støtter løbet på forskellige måde, såsom sponsor med penge og rytterpræmier, medlemmernes villighed til at stå flagpost sammen med hjemmeværnet. Overskuddet er endnu ikke opgjort, men det hele doneres til velgørenhed.

Kim Knudsen

Lion Hvorslev