Lions HvorslevMotionscykelløbJulemarkedRejselegatKlubbenVenskabsklubStøtteområderTilbageblikLinksBestyrelsenRegnskaberFavrskovudvalget
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave
Lions Club Hvorslev 

 

Om Lions Club Hvorslev
Klubben hører hjemme i den tidligere Hvorslev kommune. Lions er en velgørende organisation der laver arrangementer for at tjene penge som vi efterfølgende donerer til velgørende formål, både lokalt, nationalt og internationalt.

I Lions Hvorslev er motionscykelløbet 'En forårsdag i Gudenådalen' og Julemarkedet på Ulstrup Slot, vores primære indtægtskilder.  


Motionscykelløbet 'En forårsdag i Gudenådalen'

tandem  Daugbjergvej  Ensom rytter

Cykelløbet er for ALLE, både dem som kører på almindelige bycykler, og motionister som kører på ryttercykler. Løbet starter ved Ulstrup Skole, men hurtigt går det op ad Daugbjergvej, hvor der er en stejl stigning som med garanti trækker feltet ud. Løbet køres på en rute som er ca 25 km lang, og som deltager i løbet skal man vælge at cykle 1, 2, 3 eller 4 runder. Lions-folk og hjemmeværns-folk er placeret på rutens farlige steder og hjælper med sikker afvikling af løbet. Alle ryttere kører med chip, så kort tid efter løbet kan tiden findes på internettet. Efter løbet er der er grill-pølse og øl eller sodavand til alle deltagerne.   

Julemarked på Ulstrup Slot

Hinnerupgarden  Ulstrup Slot  Mandler, øl, pølser mm. 
Den første hele weekend i december holder vi julemarked på Ulstrup Slot, og det har vi nu gjort i ca. 30 år. Derfor er der efterhånden også mange traditioner omkring Julemarkedet, fx kommer julemanden på besøg, vi sælger hjemmelavede æbleskiver, medlemmer fra vores norske venskabsklub i Hå kommer og sælger norske specialiteter. Julemarkedet er velbesøgt med ca. 4.500 gæster hen over weekenden.

  

Kontakt os:

Præsident: Johannes Thomassen, mobil 40356872 mail: medlem.9716@lions.dk

Kasserer:  Ole Hovgaard Nielsenmobil 40132657. mail: medlem.19161@lions.dk 

 

Besøg os på facebook:  

 

 


       

 

 

 

  

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark